Eerst en vooral: sorry..

Helaas kan ik – net zoals jij – niet altijd gratis werken 😉

Een gratis website kan ik helaas niet maken voor jou. Jaarlijks maken we 2 gratis websites voor goede doelen, maar helaas zijn zelfs die voor 2018 al in aantocht. Wat ik wel kan voor jou of je bedrijf is samen met jou er voor zorgen dat jouw online verhaal werkt.

Heb je nog geen website? Dan beginnen we vanaf 0. We maken een (betaalbare) responsive website die er niet alleen voor zorgt dat je online vindbaar bent, we zorgen er ook voor dat deze website rendeert. Een website moet en mag geen kost zijn, het moet een investering zijn die uiteindelijk geld opbrengt door nieuwe klanten aan te werven of door producten te verkopen.

Heb je wel al een website? De reden dat je dan op deze pagina komt is duidelijk. Je bent niet tevreden van (het rendement van) je huidige website. Je krijgt geen bezoekers? Bezoekers kopen niets in jouw shop? Mensen contacteren je niet via jouw formulier? We werken samen aan een online strategie die werkt. Uiteraard begint dit met een analyse van jouw huidige website. Nadien zullen we kijken welke online marketing technieken we kunnen gebruiken om jouw doelen te bereiken.

gratis-reclame-voor-geweldige-websites